Friday, January 21, 2011

Zo koppig als een Hazel

Dag 5

Een fantastische afsluiting van April's eerste therapieweek. Van begin tot het einde werkt April mee, en is ze enorm vrolijk. Ze heeft enorm plezier in het zwemmen met Pepita en in de kunsten die de dolfijn vertoont. Het werken tussendoor gaat goed. In de grand finale springt Pepita meters de lucht in en iedereen klapt en juicht enthousiast mee.

Hazel doet het ook weer geweldig. De mondmotoriek sessies maken veel indruk op Hazel want de rest van de dag zien we haar tong niet meer naar buiten vallen. In plaats daarvan zuigt ze haar bovenlip naar binnen wat haar een nogal zuinige uitdrukking geeft. Tijdens de lessen leert Hazel dat, als ze duidelijk articuleert, ze krijgt waar ze om vraagt. Het is even slikken voor Hazel dat dit thuis toch niet altijd blijkt te werken. Nee Hazel, je mag niet zelf autorijden. Hazel laat duidelijk haar ongenoegen blijken...zo koppig als een Hazel!

Na het zwemmen: twee dolgelukkige kindjes!

1 comment:

  1. Leuke foto's!!! De dames zien er zeer happy uit!!
    Super dat Hazel ook buiten de therapie druk bezig is met haar mondmotoriek. Ben toevallig op wat leuke mondmotoriek oefeningen gestuit van de week dus wie weet komen deze nog van pas.
    Veel plezier !!!

    ReplyDelete